START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH

Carmen Busi

CARMEN BUSI

Coordonator departament Recuperari Daune RCA si
Manager Resurse Umane
0744.622.131
carmen@busi.ro

Servicii Daune RCA

De multe ori, persoanele care sufera o vatamare corporala provocata in urma unui accident sau care pierd o persoana apropiata in accidentul respectiv sunt umilite sau tratate cu indiferenta sau aroganta de catre cei raspunzatori.
Noi ne dorim sa venim in sprijinul acestor persoane greu incercate prin serviciile noastre de obtinere a despagubirilor cuvenite.

Daca ati fost victima unui accident auto ce a avut ca urmari vatamari corporale sau decese sunteti indreptatit la plata unor daune pentru prejudiciul creat.
Pentru a putea obtine despagurbirile adecvate prejudiciuuil suferit, este important sa beneficiati la timp de consultanta juridica de specialitate.

Neapeland la timp sau incercand sa rezolvati singur procedura de recuperare a daunelor riscati sa irositi timp important, timp in care unele probe necesare pentru sustinerea cazului dvs. sunt pierdute.
Nu va lasati descurajati de cei care au interesul sa stati deoparte.

Aveti incredere in noi ca vom face tot posibilul pentru a vi se face dreptate!
Fiti sigur ca nu vom permite sa fiti infranti sau umiliti nici de birocratie, nici de aroganta celor care va datoreaza daune.
Procedura de recuperare a daunelor este lunga si intesata de briocratie, insa apeland la noi dvs. scapati de toate aceste griji.

Fii cu un pas mai aproape. Scrie-ne!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Consilierul nostru va sta la dispozitie: 0744.622.131; carmen@busi.ro