START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH

Sebastian Busi

SEBASTIAN BUSI

Coordonator departament Consultanta Juridica si Comerciala
0728.778.778
sebastian@busi.ro

Servicii Deschidere/Inchidere Punct De Lucru

Cei care doresc sa isi dezvolte afacerea si sa desfasoare activitati economice si in afara sediului social isi pot deschide unul sau mai multe puncte de lucru. Numarul sediilor secundare pe care o societate le poate infiinta nu este limitat prin lege. De asemenea, nu este obligatoriu ca societatea sa isi deschida puncte de lucru numai in judetul in care are inregistrat sediul social principal. Asadar, puteti deschide cate puncte de lucru doriti si pe intreg teritoriul Romaniei.
Va trebui insa sa autorizati activitatile pe care doriti sa le desfasurati la respectivele sedii secundare printr-o cerere adresata Registrului Comertului. In ceea ce priveste activitatile pe care doriti sa le desfasurati la noua locatie, aceste pot fi oricare dintre cele inscrise in actul constitutiv sau, prin extinderea obiectului de activitate, puteti opta pentru desfasurarea unei activitati noi.
In cazul in care doriti sa inchideti unul sau mai multe dintre sediile secundare, va trebui sa faceti o mentiune in acest sens la ONRC.

Acte necesare

  1. Copie de pe C.I.;
  2. Copie de pe actul de proprietate al spatiului unde societatea sau intre[rinzatorul persoana fizica isi va deschide punctul de lucru (contract de vanzare cumparare, titlul de mostenitor etc.);
  3. Daca este cazul, acordul vecinilor si a asociatiei de proprietari;
  4. Certificat de inregistrare in original;
  5. Certificat constatator in original;
  6. Procura autentica (in cazul PFA, II, IF).

Fii cu un pas mai aproape. Scrie-ne!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Consilierul nostru va sta la dispozitie: 0728.778.778;