START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH

Corina Barbu

CORINA BARBU

Coordonator departament Recuperari Creante
0729.777.777
corina@busi.ro

Servicii Recuperari Creante

Serviciile noastre de recuperari creante vin in ajutor celor care au de incasat debite care nu au fost onorate la timp. Noi ne vom asigura ca veti primi atat creanta principala, cat si eventualele dobanzi sau penalitati care vi se cuvin.

Recuperarile de creante se pot realiza in doua moduri: fie pe cale amiabila (extrajudiciara), fie pe cale judiciara, apeland la instantele de judecata si la executori judecatoresti.

Ceea ce este important de retinut este faptul ca pentru a putea recupera eficent o creanta trebuie indeplniti anumiti pasi legai si mai ales trebuie respectate unele termene prevazute de lege.

Pentru a nu risca sa pierdeti aceste termene imperative si sa fiti decazut din dreptul de a mai recupera creanta la care sunteti indreptatit, apelati cu incredere la specialistii nostri. Noi vom negocia in numele dvs. modul de recuperare a creantei, iar daca aceasta nu poate fi recuperata (intr-un termen rezonabil) pe care amiabila, tot noi va vom reprezenta in instanta pentru a recupera debitele neincasate.

Nu exista nici un cost pentru dvs. decat in momentul in care v-am recuperat creanta. Asadar, noi practicam un onorariu de succes reprezentand un procent din valoarea creantei pe care o recuperam. Acest procent variaza in functie de mai multi factori (volumul de lucru, valoarea creantei, situatia economico-financiara a firmei debitoare etc.) si este stabilit de la inceput impreuna cu clientul nostru.

Fii cu un pas mai aproape. Scrie-ne!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Consilierul nostru va sta la dispozitie: 0729.777.777; corina@busi.ro